top of page

Transformationsspillet

Transformationsspillet_edited.jpg
Transformationsspillet

Om at ændre dit liv, med vilje, sammen med gode venner.

 

Transformationsspillet er skabt af Findhorn Foundation Skotland, hvor jeg også har lært det at kende. Det er et brætspil hvor du gennemlever et helt livsforløb med mig som guide. Spillets mål er at opnå dybere viden om hvordan du kan takle det fokuspunkt /dilemma, nogen ville kalde det et problem, som du ønsker at ændre. Det kan være hvad som helst, mellem himmel og jord. 

Dit fokuspunkt kunne, for eksempel, være ”hvilken retning skal jeg gå i, for at opfylde min drøm om at arbejde med dyr?” eller ”hvilke investeringer eller forhold er bedst for mig?” Hér er det vigtigt at være specifik i dit mål, men det arbejder vi med ved spillets start. Ved hjælp af spillet og min støtte får du øje på dit næste skridt for udvikling/transformation af dit fokuspunkt.

Kort sagt, kan du bruge hvilket som helst, du har brug for at udvikle i dit liv som dit fokuspunkt for spillet/dit liv. Hvis det lyder spændende, så giv det et forsøg. Personligt blev jeg overrasket over spillets virkning på mig og dem jeg har spillet med. Så hvad kan du forvente? Brugbare svar på næste skridt i den, for dig, bedste retning. Hvad skal du bidrage med? Engagement i dit eget liv og i løsning af dit dilemma.

Spillet varer ca. 4-5 timer, jeg anbefaler at man ikke har andre ting planlagt samme dag. Spillet giver mulighed for at udtrykke os gennem flere forskellige redskaber såsom at tegne, danse eller lignende men for at holde tidsplanen på 4-5 timer vil dette i første omgang være begrænset. 

Helt konkret er det mest optimalt at der er 4 deltagere (3 er også fint) der har lyst til at opnå et transformeret perspektiv på eget liv. Du skal være minimum 15 år.

bottom of page