top of page

Persondatabehandling

 
Hvordan dine personoplysninger behandles hos Pia McCormack

Du bliver hermed informeret iht. EU´s databeskyttelsesforordning, om hvordan personoplysninger bliver behandlet hos Pia McCormacks Sprirituelle Pia Mc med adressen: Søvej 32, 4140 Borup.  

De oplysninger jeg får af dig, og hvad de bliver brugt til. 

For at jeg kan booke en en aftale med dig i min kalender, registrerer jeg dine informationer. Det er dine navne, efternavn og telefonnummer samt evt. fødselsår. Disse informationer bliver nedskrevet i min kalender. Informationerne, som du giver til mig forbliver i min kalender og behandles efterfølgende efter bogføringsloven. Herefter bliver disse informationer slettet. 

Jeg opbevarer dine oplysninger i en ikke elektronisk kalenderform, og de bliver IKKE udleveret til anden side. Det er kun mig, Pia McCormack, som har adgang til denne kalender.

Når du sender et foto af dig til mig, bliver det slettet efter opgaven er fuldført. De eneste informationer, jeg gemmer hér om dig, er dine navne, efternavn og telefonnummer, som bliver noteret i min kalender, og som efterfølgende behandles efter bogføringsloven. 

Ved clairvoyante krystalreading m.m. hvor jeg modtager informationer eller ved optagelse af personlig meditation, som jeg optager med min recorder, sender jeg efterfølgende disse optagelser til dig. Filen med optagelsen sender jeg til dig pr. mail. Jeg har en kopi liggende i 7 dage, herefter slettes min kopi. Når jeg sender en fil til dig pr. mail bruger jeg We transfer, som er et sikkert system at sende datafil med. Læs også deres personoplysningsregler.  

Al booking og informationer via min mailadresse bliver nøje indskrevet i min kalender og herefter slettet på min pc og telefon. Booker du en tid hos mig eller bestiller nogle af mine andre ydelser via min Facebookside, så er det Facebook´s databeskyttelsesregler, der er gældende. Læs også deres personoplysningsregler. 

Jeg behandler dine informationer, som du sender til mig, med respekt. Jeg bruger et sikkert mailsystem og har en sikker virus scanner på min PC, som opdateres jævnligt. 

 

Dine rettigheder  

Nedenfor kan du læse om dine rettigheder efter databeskyttelsesforordningen i forhold til Pia McCormacks behandling af oplysninger af dig. 

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte Pia McCormack på piamccormack@gmail.com 

- Ret til at se oplysninger (indsigtsret), du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som Pia McCormack har om dig. 

- Ret til berigtigelse (rettelse), du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. Du har også ret til at få dine oplysninger suppleret med yderligere oplysninger, hvis dette vil gøre dine personoplysninger mere fuldstændige og/eller ajourførte.  

- Ret til sletning, i visse tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for mine almindelige generelle sletninger indtræffer. 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynet vejledning om de registrerede rettigheder, som du finder på www.datasystem.dk

- Klage til Datatilsynet, Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er tilfreds med den måde, som Pia McCormack behandler dine oplysninger. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på: www.datatilsynet.dk 

bottom of page