top of page

Kalender-Aktiviteter 

DSC_2281.JPG

Spis med krystaller-

Virker pyritten allerede?

Hej, jeg hedder Pia McCormack, mine mange års erfaringer med spirituel udvikling også ved at bruge sten og krystaller vil jeg gerne dele med dig. å kom og lyt, del og oplev sten og krystaller imens vi spiser sammen.  

Kom og spis med krystaller, Jeg medbringer et udvalg og du er velkommen til at medbringe en eller flere af dem du bruger, til snak om vores erfaringer. Rammerne for vores møde dannes af denne dejlige restaurant Ham´der der ligger i Stefansgade 47, 2200 København N.
Har du, som jeg:

  • Brug for at spise lækker mad? Og…

  • En stor glæde ved at have sten og krystaller i dit liv?

  • En stor interesse for sten og krystaller, og søger du at blive klogere?

  • Måske står du et sted midt i mellem?

Så ses vi den 24. marts 2020.
Jeg holder et oplæg om brug af sten og krystaller til et liv i balance og vi laver nogle øvelser. Kig gerne på min hjemmeside: www.piamccormack.com  
Mine uddannelser:
- Krystalhealer, krystalterapeut, krystalmester v. Merise McDowall.
- Awareheart healer v. Stine Brandt Larsen.
- Coach og instruktør i Sacred dance fra Findhorn Foundation. 

Menuen har Ham´der valgt ud fra årstidens mest bæredygtige råvarer. Middagen består af 3 retter og bliver præsenteret/serveret undervejs i en skøn balance med oplæg og øvelser imens der skabes tid og plads til at dele erfaringer og der kan tilkøbes dessert.

Tilmelding og betaling for maden er 300 kr. som inkluderer 1 glas vin/øl eller sodavand. Betaling senest den 18. marts 2020. Betaling skal ske via mobilpay på: 21941329 og så har du sikret dig en plads.  

Venlig hilsen

Pia McCormack

 
 
Nytårs sacreddance lørdag den 28. december 2019 kl. 14-17


Sacred dance er direkte oversat hellig dans, eller med andre ord meditativ og fordybende dans.
Det handler om at fordybe sig i den energi der skabes i dansene, både individuelt og i cirklen. Det eneste krav til deltagerne er at man har lyst til at danse og til fordybelse.

Hvis blot du tænker at det lyder lidt spændende så kom og deltag.
Pris kr. 145,- betaling ved tilmelding på Mobilpay 99410 eller konto 3409 11362540. Tilmelding senest 23/12-19. Skriv Sacred og dit navn.

Har du spørgsmål, så ring på: 21941329


Hvad kommer du til at prøve:

Dansene minder om folkedanse, det foregår i en cirkel. Der er intet du skal kunne på forhånd, for den enkelte dans vil du blive instrueret i de specifikke trin.

Pia McCormack

www.piamccormack.com

DSC_1963 (1).JPG
bottom of page