top of page

Behandlinger og priser

IMG_6046 (3).jpg
IMG_2882 (1).JPG
Det tilbyder jeg dig

 

Du vil modtage en skræddersyet behandling, udfra de mange metoder jeg er uddannet i, og hvor vi i samarbejde bliver skarpe på hvad der er bedst for dig, med din udfordring.

Du vælger på forhånd, hvilken behandlingsform du har lyst til. Når vi ses tager vi den uddybende snak om hvad du ønsker hjælp til.

Krystalhealing bruges både for at skabe større velvære for dig, og med et bestemt fokus. Det kan være du oplever fysiske smerter som du har behov for at få lindret, eller det kunne være mønstre i dit liv du gerne vil væk fra.

Krystalterapi bruges enten med et bestemt fokus eller at det netop er et spørgsmål om hvilket i dit liv du skal fokusere på. Hér kan det også være med et fokus på din/dine nuværende udfordringer, eller et spørgsmål du gerne vil fokusere på for at få hjælp til at løse, hér vil de sten og krystaller jeg arbejder med støtte, svare og hjælpe dig. 

Awareheart healing foregår uden krystallernes hjælp, derimod er der kontakt via Awareheart energierne, som jeg arbejder med.  

Coaching bruger jeg ved at sætte spørgeteknikkerne i spil, så bliver vi i fællesskab skarpere på hvilke ressourcer og muligheder du har mulighed for at sætte i spil i dit liv for at opnå det du ønsker.

Prisen for disse 4 behandlingsformer er 500 kr. pr. session som varer 45-60 minutter.

bottom of page