top of page

Klienterne siger

IMG_8011 (1).JPG
Klienterne siger efter Krystalhealing

Remona Moranis
Hej Pia. Tusind tak for en fantastisk healing her til aften. Det har rumsteret i halen eller der omkring, noget er sat igang.

Når jeg mærker ind i det er det meget gammelt og handler om frygt. Mit lys er før blevet slukket af mennesker jeg havde tiltro til,Spændende hvad der sker de næste dage.
Lyset og intentionen med healingen er ved at træde frem til en forståelse af min vej fremad..... Min livsvej. Arbejde med at forløse gamle traumer, mønster og bindinger fra fortiden som holder mig fast i smerter, frygt, kedsomhed, fattigdom, mangel på kærlighed både til mig selv og andre.Tusind tak Pia for du er en af dem der også er vejviser.

Daniela (med kroniske hovedpiner og smerter): Hej Pia, det var en fed oplevelse med healingen, som jeg godt kunne se mig prøve igen. Jeg har ikke haft hovedpinerne de sidste 7 dage. Mine smerter i halsen er stort set væk for tiden. Det tror jeg kommer fra healingen, for jeg har ikke gjort noget anderledes. 

Sara: Føler mig helt lettet og glad i kroppen! Tusinde tak for det. 3 uger efter: Hold da op, jeg ved ikke hvor jeg skal starte. Hvor er der sket meget med mig siden krystalhealingen. Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det, men føler mig meget stærkere i mine beslutninger og mine valg. Tak for det. Det var fantastisk at være hos dig og opleve dig som den vidunderlige healer du er.   

bottom of page